Wednesday, August 11, 2010

Samsung B7320 Omnia Pro

jadi kelupaan nih,beberapa ulan lalu HP HT G32 q dibeli seseorang karena terpukau dengan fitur yg dimiliki,jadi ku jual saja karena keinginanyg dia miliki sangat kuat,jadi tidak enak kalau ku tolak tawarannya.
sempat satu bulan tidak menggunakan gadget canggih,akhirnya ku memutuskan mencari gadget yg pas di kaskus forum kesayanganq,eehh nda lama setelah beberapa jam ngakus,gw dapetin hp yg mungkin cocok buat gw namanya

Samsung B7320 Omnia Pro

ni hp mnurut gw murah banget disesuaikan dengan fitur yg ada kamera bagus,konektifitas bluetooth ma wifi juga dilengkapi dengan GPS,hi..... keren kan
yg lebih senengin gw lagi kompabilitasnya soalnya dah pake OS Windows Mobile 6.5 ,dah lama banget pingin hape ber OS kayak PDA gitu,he..he..he..
lo mo liat fitur lengkapnya silahkan liat disini :

True Messaging Center

- Support for key business mobile push email solutions (MS Exchange ActiveSync, IBM Lotus Notes Traveler)

- Support for leading IM programs (MSN Messenger, GTalk, Yahoo IM, ect.) and social networking sites including Facebook and MySpace

Powerful Connectivity

Powerful Connectivity

- Wi-Fi keeps users connected to Internet at hotspots for affordable web surfing anywhere

- HSDPA connects at incredibly fast speeds of 3.6Mbps for instant downloads of media content or live media streaming

- Integrated GPS keeps you atop every geographical location, each specific address, at home and abroad
Smart Design

Smart Design

- Slim, compact design looks professional enough for any business setting and easily slips into pockets and briefcases when not in use

- Ergonomic QWERTY buttons enable easy and fast input of long text

- Curved keypad layout and stepwise keys with soft incline help you accurately press buttons

- Pressure controlled navigation lets you maneuver through websites with ease and accuracy
  • Windows Mobile 6.1

    Windows Mobile 6.1

    - Windows Mobile 6.1 is a business tailored software that offers a familiar OS on the mobile - seamless compatibility from mobile to PC

    - MS Office suite applications including Word, Excel, PowerPoint and PDF Files

    - Access to email and PIM applications such as calendar, contacts, tasks, etc. that help keep you organized
  • Multimedia Amusement

    Multimedia Amusement

    - Embedded 3 Megapixel camera is ready for any photo opportunity. CIF camera for real-time video telephony and conference calls.

    - Easily share your photos with others using SharePix

    - Tune into FM radio for around-the-clock music, news and information

1 comment:

Anonymous said...

Sudah di upgrade ke Win Mod 6.5